psykologen

Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Profilering

Av Psykologen - 28 september 2008 16:54


För att sammanfatta de senaste sju månadernas krav på manligheten är detta alltså mina kriterier för en potentiell make:


Han ska kunna laga mat.

Han ska äga en miniblåslampa för köksbruk.

Han ska ha ett badkar i sitt badrum (det räcker alltså inte om det står som vattenho i hagen eller som konstverk i en ateljé).

Han ska kunna latin.

Dessutom har det visat sig av erfarenhet att jag har en stor svaghet för män som kommunicerar på en hög abstraktionsnivå och gärna välartikulerat och teatraliskt, men det är inte ett krav, mer en framgångsfaktor.


Min mamma har under många år försökt smussla in kravet på en ingenjörsexamen. På senare tid har hon blivit rabiat pga det faktum att hennes man sedan tio år har två döttrar som båda är gifta med varsin ingenjör och båda numera bor i varsin villa i Ängby och umgås med societeten. Jag känner dock att kravet på nämnda språkkunskaper i kombination med hög teknisk kompetens kan utgöra en oproportionerligt stor utmaning (gamla fördomar om de intellektuella fälten) varför jag undantar den punkten.


Nu återstår att skapa en ny användare på någon internetdejtingsajt eftersom jag raderat dylika sedan i somras (förutom den jag betalat för som nu bara hänger där i cyberspace och kostar pengar) med endast dessa kriterier uppställda för att se vad som händer. De lämnar åtminstone inte så stort område för fritolkning, förutom möjligtvis den sista. Det blir ett spännande socialt experiment.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Psykologen - Onsdag 15 maj 20:37

Nothing but a light breeze a faint click of a bell not ringing a weak tug of a slack string a barely noticable twitch of a finger Noone knew but me And yet that is all it takes to break a wall of absence ...

Av Psykologen - 18 juni 2016 21:43

Jag slutar här.   Därför att just den här virtuella platsen spelat ut sin roll. För att den givna titeln inte längre går att använda. Jag har ett yrke som inte går att skriva om, inte så gränslöst som såhär.   Här tystnar det. ...

Av Psykologen - 18 juni 2016 21:17

Fantasierna är fortfarande kvar. Fantasierna om att möta honom igen. Det är precis det de handlar om, varken mer eller mindre. En oändlig rad av möten. På affären, i parken, på en exotisk ort dit vi båda åkt samtidigt, i en stad i Europa vi båda besö...

Av Psykologen - 18 juni 2016 20:15

I sense you in the shadows for a second Materialized   As I turn my head to see   You vaporize ...

Av Psykologen - 20 januari 2016 22:20

Jag plockade fram en gammal säkerhetskopia som jag gjort av en tidigare PC som krashat för flera år sedan. Jag letade efter en video som givits mig, i ett anfall av nostalgisk längtan triggat av min halvtomma dubbelsäng när mannen som älskar mig jobb...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Omröstning

Hur hittade du den här bloggen första gången? (Vill du kommentera omröstningen eller definiera 'annat sätt', gå in på 'omröstningar' i kategorilistan nedan.)
 Du gav mig adressen när du var full.
 Du gav mig adressen när jag frågade efter den.
 Jag fick adressen när jag frågat femtielva gånger.
 Du tvingade på mig adressen och jag tog tveksamt emot den.
 Någon jag känner gav mig adressen och tyckte jag skulle kolla upp den.
 Jag kom hit via en länk på någon annans blogg.
 Jag gjorde en sökning på en sökmotor och ett resultat ledde hit.
 Du skrev en kommentar i min blogg med länk i din signatur.
 Jag kom hit av en slump, minns inte hur.
 Du är min hjälte, jag sökte upp dig!
 Jag sökte en psykolog, men vad är det här?!
 Annat sätt.

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Translation

Följ bloggen

Följ psykologen med Blogkeen
Följ psykologen med Bloglovin'

Google Analytics

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se